fbpx

Ivanov: BDI le të përgjigjet vetë pse nuk ka përfaqësues në KS

BDI duhet ti përgjigjet  opinionit pse 5 muaj nuk ka treguar interes për të deleguar përfaqësues të vetin në Këshillin e Sigurimit, ka thënë mbrëmë në një intervistë për Tv Sitel presidenti Gjorge Ivanov.

“Kanë pasur kohë të mendojnë dhe të vendosin, nuk bënë asgjë, kështu që ata duhet ti tregojnë publikut se pse nuk kanë anëtar në KS” ka thënë Ivanov. Ai tha se Flora Kadriu nga PDSH i plotëson të gjitha kushtet duke filluar nga certifikatat për sigurisë, arsimin, përvojën politike dhe përkatësin etnike.

 

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close