fbpx

Satelitët iranian, kancer për qytetarët

Një zyrtarë iranian, ka thënë se përdorimi i satelitëve që përdor qeveria, mund të shkaktojnë rrezik të madh për shëndetin e qytetarëve.

Sayed Motasadi, zëvendësdrejtor i Agjencisë për Mbrojtje të Ambientit, ka thënë për agjensionin IRNA, sot, se ‘zhurmat e satelitëve’, ka mundsësi që shkaktojnë kancer tek njerëzit.

Motasadi, thotë se një studim i bërë nga ky Agjencion në bashkëpunim me Ministrinë e Komunikimit dhe Teknologjisë kanë rënë në përfundim se ekziston një lidhje mes zhurmave të satelitëve dhe kancerit.

Hulumtimi, për pasojat që mund të shkaktojnë zhurmat e satelitëve është bërë me kërkesë të presidentit, Hassan Rohani

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close