fbpx

Gjobë 500 euro, nëse nuk respektoni kufizimin e shpejtësisë

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) sërish është duke përgatitur rritjen e gjobave për mosrespektimin e rregullave ligjore në trafik, masë kjo me anë të së cilës do të rritet gjoba sërish për tejkalimin e shpejtësisë së lejuar për qarkullimin e automjeteve, pastaj për bisedë me celularë duke lëvizur makinë si dhe për shkak të mosmbajtjes së rripit të sigurisë, ka njoftuar Televizioni “Kanal5”.

“MPB-ja parasheh gjoba edhe më të larta për shoferët të cilët nuk do të respektojnë rregullat ligjore të komunikacionit. Për tejkalimin e shpejtësisë së kufizuar, edhe atë me mbi 50 km/h, gjoba do të jetë 500 euro”, ka potencuar Ivo Najdovski, inspektor i MPB-së.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close