fbpx

Ziadin Sela do ta padisë liderin e PDSH-së Menduh Thaçin

Ziadin Sela paralajmëron se do ta padisë liderin legal të PDSH-së, Menduh Thaçin, dhe deputetin Orhan Ibrahimi për shkelje të statutit të PDSH-së.

Sela për këtë do të kërkoj të jap vendimin e saj gjykata, pasi që sipas tij, Thaçi duke anashkaluar statutin e partisë ka caktuar Kongresin e 6-të të PDSH-së.

“Menjëherë pas Kongresit do t’i padisë Menduh Thaçin dhe Orhan Ibrahimin pasi që ata shkelën mbi statutin partiak. Thaçi caktoi Kongresin, por pa mbajtur mbledhje me degët e nëndegët, nuk ka asnjë evidencë, me ç’rast aktivistët e PDSH-së nuk e kanë të qartë se kush i çon delegatët në Kongres. Nëse Thaçi s’tërhiqet, ky do jetë një Kongres jolegjitim”, – thekson Sela për Dnevnik.

Tags

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. z.Sela ju permbaheni shume Statutit por shpjego se cfar parasheh Statuti ne raste si i juai Moratorium dhe kerkesa per doreheqen e Kryetarit ne kohen e Zgjedhjeve (jo mbas zgjedhjeve) ……..

Back to top button
Close