fbpx

Oda ekonomike do të trajnojë kompanitë për aplikim në projektet evropiane

Trajnim për përgatitje dhe aplikim në projektet evropiane, njohje me Programet e reja evropiane 2014-2020 të arritshme për kompanitë dhe mundësitë për pjesëmarrje dhe përgatitje të projekteve të financuara evropiane, organizon Oda ekonomike e Maqedonisë.

Trajnimet, ashtu siç kumtojnë nga Oda, inicohen nga përvoja e deritanishme në punën e BE-së si dhe me lloje të tjera të fondeve dhe fondacioneve, nga e cila është konfirmuar se krijimi I kapaciteteve për absorbim të këtyre fondeve ka kuptim thelbësor për sektorin e biznesit.

Seminari ofron dituri teorike dhe praktike të cilat janë të zbatueshme në organizata më të ndryshme dhe është destinuar për sektorin privat, universitetet, organizatat joqeveritare.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close