fbpx

Mbledhje e Këshillit të Sigurimit në Vodno

Në kabinetin e presidentit Gjorge Ivanov në Vilën Vodno sot do të mbahet mbledhje e Këshillit të Sigurimit të Republikës së Maqedonisë. Këshilli për siguri do të jetë në përbërje të: Gjorge Ivanov, president i Republikës së Maqedonisë, Trajko Veljanoski, kryetar i Kuvenit, Nikolla Gruevski, kryeministër, Zoran Jolevski, ministër I Mbrojtjes, Gordana Jankullovska, ministre e Punëve të brendshme, Nikolla Poposki, minsitër I Punëve të Jashtme, si dhe Veli Kreci, Flora Kadriu dhe Naser Sejdini.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close