fbpx

Kosovë, lihen në burg 35 imamët e arrestuar

Gjykata e Apelit i ka lënë në burg 35 imamët e arrestuar, nën dyshimin se kanë thyer rendin demokratik të Kosovës.

Kolegji nga ana tjetër ka aprovuar ankesën e mbrojtësit të një të pandehuri të këtij rasti (S. Kaçikut), kundër të njëjtit aktvendim, duke vendosur që atij t’i ndërpritet paraburgimi dhe t’i zëvendësohet me arrest shtëpiak, deri me 12.11.2014″>2014, raporton Blic.

Për të dyshuarit e tjerë do të mbeten në fuqi masat e sigurisë, të shqiptuara si në aktvendimin e gjykatës së shkallës së parë PPK.KR.nr.406/2014″>2014, të datës 04.09.2014″>2014, të datës 09.09.2014″>2014 dhe të datës 20.09.201, me kohëzgjatje deri me 12.11.2014″>2014. /albeu

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close