fbpx

Do të lustrohen edhe priftërinjtë dhe peshkopët

Edhe priftërinjtë dhe peshkopët kanë bashkëpunuar me ish shërbimin sekret të Jugosllavisë. Komisioni për verifikimin e fakteve ka filluar edhe me lustrimin e personave fetar.

Në intervistën për Radio Evropa e Lirë njeriu i parë i lustrimit Tome Axhiev theksoi se informatat e para tregojnë se zyrtarë të institucioneve fetare kanë dhënë informacione për shërbimet sekretë.

Përveç personave fetar, komisioni është në rrugë të vërtetojë se edhe në mesin e akademikëve është ulur një person I cili bashkëpunon me shërbimet sekretë.

Lajme të ngjashme

Back to top button