fbpx

Vazhdon diskutimi për Buxhetin e Maqedonisë

Komisioni kuvendor për financim dhe buxhet në mbledhjen e sotme do ta vazhdojë debatin rreth Propozim-buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2015.

Në rend dite është edhe Propozim-ligji për realizim të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2015, me procedurë të shkurtuar, në lexim të dytë

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close