fbpx

Sa mirë të jesh Ronaldo, ja si fiton zemrat e femrave (VIDEO)

Me siguri mund të thuhet se Cristiano Ronaldo mund ta ketë pothuajshe çdo femër, këtë e tregon edhe videoja eksperimentale që është publikuar në Youtube, që rolin e Ronaldos e aktroi Joe Weller.
I riu “u kthye” në Cristiano Ronaldo dhe u përpoqë për të shtuar në sa më shumë numrin e vajzave. Shih se si arriti të fitojë zemrat e femrave.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close