fbpx

Lustrohet një rektor që ka ndërruar jetë

Komisioni për verifikimin e fakteve sot ka lustruar rektorin i cili ka ndërruar jetë, identiteti i të cilit nuk bëhet i njohur dhe për të cilin është vërtetuar se ishte bashkëpunëtorë i shërbimeve sekrete.

Zëdhënësi i komisionit Predrag Dimitrovski ka deklaruar se ai ishte rektor në një nga universitetet shtetërore të vendit.

“Kjo lëndë u ka shqyrtuar që nga përbërja e mëparshme e komisionit, por u ndërpre për shkak të zgjedhjes së anëtarëve të rij të komisionit”, thotë Dimitrovski

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close