fbpx

Tavani i bie mbi kokë nxënësit në Shkup

Nxënësit e shkollës së mesme kimike ‘Marija Kiri Sklodoska” kanë paralajmëruar protestë për ditën e sotme në orën 13 e 50. Shkaku i protestës është pasi të premten, derisa po zhvillohej mësimi, një pjesë e tavanit ka ra mbi një nxënës të vitit të katër.

Derisa po zhvillohej ora e tretë, papritmas ka rënë një pjesë e tavanit dhe një pjesë e vogël ka përfunduar në kokën e një nxënësi. Nxënësit menjëherë i kanë dal në ndihmë shokët dhe e kanë dërguar në spital.

Lajme të ngjashme

Back to top button