fbpx

Fotot e para të çiftit Kluni dhe Alamudin

Beqari më i dëshiruar Xhorxh Kluni më në fund vendosi të martohet, ndërsa ceremoninë e martesës me Amal Alaudinin e bëri në Venecia.

Edhe pse e gjithë ceremonia ishte e mbajtur në fshehtësi çifti u paraqit me disa foto, për herë të parë si çift i sapomartuar.

Fotot e para të çiftit Kluni dhe Alamudin

Fotot e para të çiftit Kluni dhe Alamudin

Fotot e para të çiftit Kluni dhe Alamudin

Fotot e para të çiftit Kluni dhe Alamudin

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close