fbpx

Floriani hyn në pubertet (Foto)

Publiku e njeh si Floriani i Vogel, pasi ai është bërë i njohur në moshë shumë të re. Publiku e ka parë për herë të parë kur ishte më pak se 10 vjeç.

Tani, Floriani është rritur e bërë adoloshent. Kjo fazë delikate e jetes ka shfaqur shenjat e saj edhe në zërin e pamjen e Florianit. Ka filluar ti ndryshojë zëri, pamja dhe gjithashtu të ketë probleme me lëkuren, transmeton indeksonline.

Floriani, po bëhet burrë. Ai, më nuk është i vogli i “Ngjyrës së kuqe”, por një adoloshent tipik që sigurisht nuk pret më të trajtojet si fëmijë, as nga menagjeri e as nga publiku i gjërë.

Lajme të ngjashme

Back to top button