fbpx

Flasin për zgjedhje të reja a ende janë borxhli për ato të kaluarat

Qeveria nuk e mohon mundësinë për shpalljen e zgjedhjeve të reja të parakohshme parlamentare, nëse deri në publikimin e raportit vjetor të Komisionit Evropian, opozita nuk kthehet në Kuvend. Deri më tani Qeveria nuk i ka paguar harxhimet e anëtarëve të organeve zgjedhore në mbajtjen e zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare që u mbajtën në muajin prill të këtij viti.

Nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor thonë se listat janë dorëzuar në Ministrinë e financave por ende nuk kanë marrë përgjigje se kur do ti paguajnë këto harxhime.

Tags

Lajme të ngjashme

Një koment

Back to top button
Close