fbpx

MASH përshëndet vendimin e Sindikatës për anulimin e grevës

MASH ka përshëndetur vendimin e SASHK-ut për ndalimin e aktiviteteve për grevën në arsim.

“Në bashkëpunim me vullnetin e paraqitur nga të dyja palët, MASH do të vazhdoj të angazhohet për zhvillimin e dialogut social efektiv si mekanizëm demokratik nëpërmjet ët cilit deri më tani është zhvilluar bashkëpunim i mirë”, thuhet në komunikatën e MASH-it.

MASH deklaron se pranon edhe debat për përparimin e testimit ekstern në drejtim të përparimit të mësimit për nxënësit dhe rritjes së objektivitetit të arsimtarëve gjatë notimit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close