fbpx

Agarwal: Përse kurset masive online kanë rëndësi (VIDEO)

Viti 2013 ishte një vit suksesi për MOOC ( kurse masive të hapura online). Numra dhe shpresa të mëdha u pasuan nga disa rezultate zhgënjyese fillimisht.

Por drejtori i edX, Anant Agarwal, bën që rasti i MOOC të ketë akoma vlerë— si një mënyrë për të shpërndarë sa më shumë mësimnxënien e shkallës së lartë dhe të plotësojë (por ndoshta jo të zëvendësojë) klasat tradicionale. Agarwal e ndan me ne vizionin e tij të mësimnxënies së përzier, ku mësuesit krijojnë eksperienca të mësimdhënies ideale per studentët e shekullit të 21.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close