fbpx

Definitive: Nuk do të ketë grevë të mësimdhënësve nesër

Greva e paralajmëruar për ditën e nesërme në shkollat fillore dhe të mesme nuk do të mbahet. Lajmi është konfirmuar vetëm pak minuta më parë nga Këshilli i Sindikatës së Arsimit, e cila më herët u prit në takim nga Ministri i Arsimit.

Këshilli i Sindikatës njoftoi se greva lihet në pezullim, me arsyetimin që negociatat të vazhdojnë menjëherë, dhe kërkesat e parashtruara të zgjidhen deri në fund të vitit.

Lajme të ngjashme

Back to top button