fbpx

Qeveria kërkon promotor ekonomik për në Norvegji dhe Kinë

Qeveria kërkon dy promotor që do të mbulojnë Kinën dhe një promotor që do të vendoset në Oslo të Norvegjisë. Konkursi i Agjencisë për investime të jashtme tash më është shpallur dhe do të jetë I hapur deri më 12 tetor.

“Këta promotor që I kërkojmë me konkurs janë të rëndësishëm që të kompletojnë panoramën e promotorëve ekonomik në pjesën e këtyre vendeve të cilët janë ekonomi që rriten shpejtë dhe që kanë suficit të kapitalit dhe që kanë kompani të cilët duan që ta shtrijnë prodhimin e tyre. Me vendosjen e promotorëve ekonomik në këto vende do të krijohet mundësia për vendosjen e më shumë kontakteve me më shumë kompani duke ngritur mundësin e bashkëpunimit ekonomik, shkëmbimit tregtarë, veçanërisht bashkëpunimit në fushën e investimeve”, tha zëdhënësi i qeverisë Aleksandar Gjogjiev.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button