fbpx

Shënohet dita botërore e zemrës, kontrolle falas

Në parkun e qytetit të Shkup sot do të mbahet manifestim qendror me rastin e shënimit të Ditës botërore të zemrës. Manifestimi është në organizim të Institutit për shëndet publik të Republikës së Maqedonisë, Ministrisë së Shëndetësisë dhe Organizatës joqeveritare “E  ardhme e shëndetshme”.

Pas fjalimeve zyrtare do të shfaqet prezantim edukativ i fëmijëve “Ah të rriturr, të rritur”. Fëmijët do të munden krijojnë vizatme në qiell të hapur, ndërsa për të rriturit do të mundësohen kontrolle falas.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close