fbpx

Ja Justin Bieber në kohën e pafajësisë

Tashmë njihet nga të gjithë si djali i keq, ku shumë herë futet në telashe nga festat e tij të çmendura dhe me pije.

Por Justin Bieber nuk ka qënë gjithmonë me tatuazhe dhe me daljet e tij pa bluzë.

Këtë të premte 20 vjeçari ka postuar një foto të tij në Instagram kur ai ishte i vogël. Bieber shfaqet në këtë foto me një arush kaf të cilin e ka përqafuar.

Një ëmbëlsi të pafajshme që nuk ka të bëjë me Justin e ditëve të sotme, fansat e tij e kanë komentuar duke e adhuruar atë edhe më shumë.

1411792640321_wps_12_Justin_Bieber_Instagram_T

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close