fbpx

Përmendorja u vendos në Shkup, askush nuk e di se kush është (FOTO)

Pasi që u bë e ditur nga shefi i kabintetit të Ali Ahmetit, se përmendroja e vendosur sot në sheshin “Maqedonia” është e veprimtarit shqiptar Nexhat Agolli, Portalb bëri disa fotografi nga kjo përmendore. Por ajo që është shumë e çuditshme, është se në këtë përmendore askund nuk ka pllakë e cila tregon se bëhet fjalë për Agollin.

Si që shihni nga fotografitë, përmendorja nuk ka asgjë të shënuar ndër të. Mbase pllaka do të vendoset në ditët në vijim?
Nexhat Agolli3

Nexhat Agolli4
Kalimtarët e rastit thanë për Portalb se nuk e kanë idenë kush është personi i betonuar në shesh.

Nexhat Agolli5
“Jo nuk e kam idenë, mund të jetë cilido” tha B.S.
Nexhat Agolli6 Nexhat Agolli7

Nexhat Agolli8 Nexhat Agolli9

“Pse a nuk është ky edhe ndonjë “maqedonas antik” ” komentoi R.M

Nexhat Agolli Nexhat Agolli1
“Kështu si e kan bërë sheshin, nuk i dallon njerëzit e ku më përmendoret” tha një tjetër kalimtar, J.A. Ende mbetet e paqartë kur do të vendosen edhe dy bustet e tjera të paralajmëruar që në vitin 2011- ajo e Josif Bagerit dhe Pjetër Bogdanit ./Portalb

Nexhat Agolli2

Lajme të ngjashme

Back to top button