fbpx

Duhet shumë dashuri…

“Beso ose jo, duhet shumë dashuri për tët urryer kaq shumë”

Markus Frank Zusak – shkrimtar Australian. Dy librat The Book Thief dhe The Messenger  janë dy librat e tij më të shitura në gjithë botën.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button