fbpx

Në Tetovë fillon Kolonia artistike 2014

Më 26 Shtator 2014 ora 19  në Galerinë e Arteve Pamore Tetovë do te bëhet hapje solemne e ekspozitës kolektive ” Kolonia Artistike 2014 ” e pesta me radhë tash me tradicionale.

Galeria e Arteve kontribuon për ngritjen e nivelit të jetës kulturore në qytetin universitar duke qenë Galeri e vetme në qytet ku së pari afirmohen dhe promovohen vlerat e punës së artistëve lokal duke mos i lënë pas artistët  nga shtetet fqinjë e më gjërë .

Kësaj radhe përpos  artistëve vendor morën pjesë edhe artistë që vinë nga rajoni gjegjësisht nga Turqia dhe Bosnja dhe Hercegovina.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close