fbpx

Së shpejti inspekcion online për mbrojtjen e të dhënave personale

Do të vendoset një bazë ligjore për zbatimin e inspekcioneve online për mbrojtjen e të dhënave personale, paralajmëroi Drejtoria për mbrojtjen e të dhënave personale, e cila këto ditë është nikoqir i misionit të ekspertëve nga Finlanda.

Drejtoria  pritet të jetë organi i parë i cili do të mund të kryejë mbikëqyrje nga larg, ose nëpërmjet internetit.

Drejtori Dimitar Gjeorgjievski, sot paralajmëroi ndryshime dhe plotësim të legjislacionit për mbrojtjen e të dhënave në krijimin e bazës ligjore për zbatimin e inpekcionit-online.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close