fbpx

Policia speciale shqiptare, ndryshon pamjen

Uniformat e forcave të posaçme “Shqiponja” dhe ato të Sigurisë së Shoqërimit do të ndryshojnë. Vendimi është marrë nga qeveria shqiptare pas propozimit të ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri.

Vendimi për ndryshimin e uniformave u publikua sot nga Këshilli i Ministrave, ku u vendos se ngjyra, targa dhe logoja në mjetet e Policisë së Shtetit do të jenë të njëjta, me përjashtim të mjeteve të sektorit të forcës së posaçme “Shqiponja” dhe Sigurisë së Shoqërimit, të cilat do të kenë ngjyrë dhe dizenjo të re.

Lajme të ngjashme

Back to top button