fbpx

Zëri: Hoxha Mazllami dëshmon se nuk është nxitës i urrejtjes ndërfetare (VIDEO)

Hoxha nga Prizreni, Mazllam Mazllami, i cili po akuzohet për nxitje të urrejtjes ndërfetare, në YouTube, ka një video të publikuar në vitin 2012, në të cilën ai u ndan dhurata dy priftërinjve në Lihtenshtajn.

Sipas Zërit, me këtë aktivitet hoxha tregon se nuk është nxitës i urrejtjes ndërfetare. Ai në këtë video tregon se si gjatë një aktiviteti që kishte në vitin 2009 në Lihtenshtajn dhe Lugano të Zvicrës, kishte vizituar dy priftërinjtë të cilëve edhe u kishte ndarë dhurata.

“Kur dëgjova që prifti në Lihtenshtajn ua kishte lëshuar sallën e kishës për faljen e Bajramit, vëllazënive mysliman vendosa me ia dërguar një dhuratë modeste, Kosovën në kristal të Trepçës”, thotë Mazllami ndër të tjera në këtë video.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close