fbpx

Në polici mbahen 17 shtetas shqiptarë të kapur pas një kontrolli në Zhelinë

Njësia rajonale policisë së Tetovës, njofton se zyrtarët policor të Qendrës për punë kufitare, sot në orët e hershme të mëngjesit nga ora 4 deri në orën 5. 30 minuta kanë bërë kontroll në shtëpinë e Q.N nga fshati Zhelinë i Tetovës.

Sipas zëdhënësit të policisë, Marjan Josifovski, kontrolli është bërë me urdhër ët gjykatës dhe në katër dhomat e shtëpisë janë kapur 17 shtetas shqiptar që kanë qëndruar aty.
!6 nga ata kanë poseduar dokumente dhe ët gjithë kanë hyrë në mënyrë legale në Maqedoni, por kanë punuar pa u lajmëruar.

Shtetasit e Shqipërisë janë të moshës nga 19 deri në 53 vjeç, janë arrestuar dhe mbajtur në stacionin policorë ën Tetovë dhe janë dorëzuar sektorit për kriminalitet ndërkufitar për procedim të mëtejshëm.

Lajme të ngjashme

Back to top button