fbpx

Rregulla të reja për të qëndruar më shumë se 90 ditë në vendet e Shengen-it

Qytetarët e Maqedonisë që do të duan të qëndrojnë në vendet e Shengen-it më shumë se 90 ditë do të duhet të japin gjurmët e gishtërinjve dhe fotografi digjitale në ambasadat në të cilët duhet të aplikojnë për të marrë leje qëndrimi më shumë se 90 ditë.

Rregullat e reja për leje më të gjata qëndrimi do të aplikohen duke filluar nga nesër. 25 shtator.

Këto Rregulla nuk do të vlejnë për qytetarët që në kuadër të regjimit pa viza do të mund të udhëtojnë për më pak se 90 ditë, në vendet e Schengen-it.

Në kategorinë e qytetarëve që duhet të aplikojnë për leje qëndrimi përfshihen studentët, punëtorët dhe ata që kanë nevojë të qëndrojnë për më shumë se 90 ditë në .zonën Schengen.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close