fbpx

Volers: Deklarata e Bejlit është keqinterpretuar

Ambasadori i SHBA-ve në Maqedoni Pol Volers sqaroi se deklarata e pasardhësit të tij Xhes Bejli është keqinterpretuar dhe ka dalë nga konteksti.

SHBA sipas tij nuk e ndërron politikën ndaj Maqedonisë duke theksuar se e respekton identitetin e popullit maqedonas.

Volers nuk u përgjigj në pyetjen nëse Ministria e Punëve të Jashtme ka shpejtuar me reagimin për deklaratën e Bejlit. Ai tha se kjo pyetje mund të bëhet në adresë të MPJ-së.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close