fbpx

Maqedonia me rrogën mesatare më të ulët në rajon

Maqedonia mbetet vendi me rrogën mesatare më të ulët në gjithë rajonin, duke mbetur mbas Bosnjës dhe Shqipërisë.

Rogën më të madhe në hapësirën e ish Jugosllavisë e kanë qytetarët slloven me të ardhura mujore deri në 1000 euro, ndërsa rroga më e ulët është në Maqedoni me 352 euro, tregojnë analizat e agjencinë informative turk, “Anadolija”.

Paga mesatare në Kroaci është 728 euro, në Mal të Zi 473, në Bosnjë dhe Hercegovinë 423 euro. Në Serbi rroga mesatare është 381 euro në Shqipëri 377 euro ndërsa në Maqedoni 352 euro.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close