fbpx

Adem Ramadani vjen me ilahi të re (VIDEO)

Adem Ramadani sapo ka promovouar ilahinë e tij të re të titulluar “Qabe moj e bukur je”. Përmbajtja e tekstit u është përkushtuar kryessht haxhilerëve dhe dy qyteteve të bekuara muslimane, Mekes dhe Medines.

Me këtë ilahi ai i uron të gjithë haxhilerët për rrugë të mbarë, duke u dëshiruar udhëtim të rehatshëm dhe lutet që tu pranohet haxhi.

Lajme të ngjashme

Back to top button