fbpx

Kartmonedhë e re 10 euro, nga nesër në qarkullim (Video)

Nga e marta më 23 shtator hyn në qarkullim 10 € i ri në seritë e Europës. Futja e kartmonedhës së re do të jetë graduale dhe për tani ju ende mund të përdorni 10 € e serisë së parë e cila më vonë do të jetë jashtë kursit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close