fbpx

Boshkovski në gjykatë ironizon sërish: Mund të më mbani vetëm të lidhur

Boshkoski sot u paraqit në gjykimin e çështjes “Rover”, edhe në seancën e kaluar demonstruese u largua nga salla e gjyqit i cili tha se nuk do të marrë pjesë më në gjykim e quajtur “Cirk”.

Ish ministri i brendshëm, Boshkoski , me “kërcënime” do të këndojë në sallën e gjyqit, nga pakënaqësia dhe mungesa e respektit për vendimin e tij për të bojkotuar procesin e gjykimit për rastin “Rover”.
“Unë kam ardhur, sepse unë nuk dua të kundërshtojë autoritetet e burgut dhe të sigurisë. Ja edhe ju mund të shihni nuk jam i gatshëm, erdha i veshur me atlete, sepse vetëm kur erdhën ata për të më marrë unë isha duke bërë ushtrime. Edhe pse jam këtu, unë nuk do të lejojë cirku të vazhdojë, aq kohë sa ju të flisni unë do të këndoj këngë, tha Boshkoski në fillim të seancës, duke shtuar se gjykata mund të mbajë në sallën e gjyqit, vetëm nëse ju më lidhni me zinxhirë.

Gjyqtari, pas paraqitjes së Boshkovskit, vendosi për ta larguar atë nga salla e gjyqit, sepse shkakton rendin dhe paqen. Para se të largohej, Boshkoski tha se kur ai do t’i tregoj autorët e vrasjes së dyfishtë, kur do t’i shoh edhe në foto, atëherë do të marrë pjesë në gjykim.

“Deri kur ju i injoroni ligjet dhe Kushtetutën, une refuzoj që të marrë pjesë në këtë cirk ,tha Boshkoski , ku pjesën e mbetur të kohës së gjykimit e kaloi nëpër korridor të gjykatës.

Në seancën e sotme, gjykata nuk pranoi për t’i ri-shqyrtuar të gjithë dëshmitarët, mbrojtja insistoi, sepse ka një ndryshim në gjykata, pasi rasti është kthyer nga Apeli në fillim. Megjithatë, gjykata pranoi kërkesën e mbrojtjes për dëshmitarët të rijë, kurse në rolin e dëshmitarit do të paraqiten katër të akuzuar, ndaj të cilëve ishin tërhequr akuzat.

Në seancën e ardhshme, të planifikuar për të mërkurën, gjyqtari tha se provat do të kryhen si dëshmi edhe një armë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close