fbpx

Në Tetovë shënohet “Dita pa automjete”

Sot në ora 11:00 do të bëhet shënimi i “Ditës pa automjete”, aktivitet ky që organizohet në kuadër të Javës Evropiane të Qarkullimit.

Me këtë rast do të lëshohet edhe zyrtarisht në përdorim shtegu për biçikleta nga ana e kryetares së komunës së Tetovës, Teuta Arifi.

Ngjaja është paraparë të fillojë në qarkun rrethor të rrugës Jane Sandanski dhe Iliria (përpara kafeterisë Melody).

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close