fbpx

E vërteta është se…

“Nuk është e vërtetë që kemi pak kohë. E vërteta është se humbasim shumë kohë!”

 

Lucius Annaeus Seneca ishte një filozof shumë i njohur nga Roma. Ai ishte dramaturg dhe këshilltar politik i sundimtarit Nero.

Lajme të ngjashme

Back to top button