fbpx

Me Marsh shënohet Dita e Paqes në Maqedoni

Sot në Shkup do të organizohet Marshi i Paqes me qëllim të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Paqes, 21 shtator. Nga ambasada e Parë për Fëmijë në Botë , “Megjashi” bën thirrje për këtë marsh i cili do të mbahet në ora 13 para shtëpisë së Nënës Terezë në Shkup.

Ejani së bashku të kërkojmë paqe thuhet në njoftimin e kësaj organizate edhe nëse ju nuk jeni dakord me ne.

“Paqja nuk është njëmendësi por dialog i vazhdueshëm, si dhe luftë e konflikt, por me respekt dhe pa dhunë” apelon Megjashi.

Lajme të ngjashme

Back to top button