Dekorimi mbi gur të fortë është..

“Mëso ç’janë dashuria dhe vështrimi i mprehtë!
Janë si dekorim mbi gur të fortë…”

Rumi ishte një dijetar poet, jurist dhe teolog mysliman i shekullit 13 nga Persia. Sot e kësaj dite poezitë dhe fjalët e tij mbeten udhërrëfyes spiritual në tërë botën.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button