fbpx

Avokati i Shefqet Krasniqit: Vendimi për paraburgim prej 30 ditësh, jo demokratik dhe fetar

Bajram Tmava, avokati mbrojtës, i imamit të xhamisë së madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, konsideron se vazhdimi i paraburgimit për 30 ditë, është jo i drejtë, dhe bie ndesh me dispozitat ligjore.

“Ju kanë caktu 30 ditë paraburgim, ky vendim nuk është i drejtë, pasi që bie ndesh me dispozitat ligjore, bie ndesh me moralin, qoftë demokratik ose fetar. Nuk ka asnjë mbështetje për atë masë të paraburgimit”, ka thënë Tmava për Indekosnline.

Lajme të ngjashme

Back to top button