fbpx

Në gjykatën e Strasburgut qytetarët nga Maqedonia kanë shtruar 324 padi

Në gjykatën evropiane për të drejtat e njeriut në Strasburg ka 324 padi nga qytetarët e Maqedonisë të cilët duhet të zgjidhen. Gjatë vitit të kaluar janë rishikuar 289 kërkesa dhe janë sjellë gjashtë vendime gjyqësore. Nëse shihen të gjitha këto lëndë mund të shihet se Maqedonia hynë në kategorinë e vendeve me siguri të fuqishme kushtetuese, kështu që nuk ka problem sistematike në raport me Maqedoninë, tha kryetari i gjykatës së Strasburgut, Din Shpillman, kushtuar 50 vjetorit të vendosjes së gjykatës kushtetuese në Maqedoni.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close