fbpx

Çka shkruajnë mediat serbe për shpalljen e Republikës së Iliridës

Gazeta Kurir nga Serbia raporton për shpalljen e Republikës së Iliridës në Sheshin Skënderbeu në Shkup. Mediumet serbe shkruajnë se ‘një grup i vogël qytetarësh kanë shpallur republikë dhe kërkojnë nga institucionet që kjo të legalizohet.

Gazeta kujton se kjo iniciativë nuk është në të mirë të Shqiptarëve as për partitë politike që e përfaqësojnë pakicën shqiptare në Maqedoni.

Kurir per Iliriden

 

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close