fbpx

Apple njeh Kosovën

Apple ka lëshuar zyrtarisht iOS 8 për iPhone, iPad dhe iPod touch.

Sistemi më i ri mobile sjell shumë risi për sa i përket tastierës, mesazheve, qendrës së njoftimeve, emal, Safari, etj…

Por për kosovarët risia ndoshta më e madhe është se për herë të parë Kosova është vënë në listën e shteteve.

Ky është një lajm vërtetë i mirë për shtetin e ri, të cilin po ashtu, muaj më parë e ka njohur edhe rrjeti social, Facebook.

Pa Apple dhe Facebook duket se më asnjë kompani tjetër nuk do të hezitojë ta vendos Kosovën në listën e shteteve.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close