fbpx

Bota e ëndrrave

“Vdesim çdo natë, dhe rilindim çdo mëngjes, është kështu që nga fillimi i kohërave. Dhe pikërisht aty në mes të dyjave është bota e ëndrrave”

Henri Cartier Bresson – Fotograf Francez dhe njëherë konsiderohet si babai i Fotoreporterëve.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close