fbpx

Fondi shëndetësor kërkon dënimin e atyre që kanë paraqitur shuma të rrejshme të të ardhurave

Për shkak se kanë paraqitur shuma të rrejshme për të ardhurat e tyre dhe në atë mënyrë kanë fituar të drejtën e sigurimit shëndetësore në ngarkesë të Fondit për sigurim shëndetësorë, institucioni ka paraqitur padi penale ndaj 15 mijë personave për vitin 2011 dhe 2012 dhe insiston që ato të dënohen, transmeton “Nova Tv”.

Qytetarët pa dije dhe pa gjykim veç janë dënuar me burg 3 muaj deri në një vit. Këtë vendimet u dërgohen në dres të shtëpive dhe nëse qytetarët paraqesin ankime për vendimet e tilla do të ketë gjykim të ri ose do të duhet të paguajnë deri në 3000 mijë euro.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close