fbpx

Rrahje në repartin e kirurgjisë në spitalin e Tetovës

Një person 25 vjeçar nga Tetova, është plagosur më rëndë dhe është ndalur për shërim në spital, kurse pesë të tjerë janë arrestuar nga policia pas të gjithë të gjithë ishin të përfshirë në rrahje që ndodhi në Spitalin Klinik të Tetovës.

Policia e Tetovës, thekson se rrahja ka ndodhur mbrëmë rreth 19:00 midis M.R (23), R.R (49) dhe D.H (47) dhe një I.U (55), A.U (17) dhe (A.U 20) në anën tjetër. Ata kanë shkëmbyer disa grushta në kokë dhe organet tjera më çrrastë kanë pësuar edhe lëndime. Pas dhënies së ndihmës mjekësore pesë prej tyre u arrestuan, kurse A.U 20-vjeçar u ndal për shërim në spital.

Personat e lartshënuar edhe më parë janë rrahur me njëri-tjetrin në rrugë “Ljubotenska” në Tetovë, për shkak keqkuptime rreth kullotjes së kafshëve.

Lajme të ngjashme

Back to top button