fbpx

PRSD: Si arriti ndërtesa e re e VMRO-së të zgjerohet dhe për këtë mos të jepet asnjë denarë

Në vend të fotografive qeveria e ka për detyrë që t’ju sqarojë qytetarëve më detasjisht se si do të duken shkrimet dhe çfarë do të shkruhet në objektin e VMRO-DPMNE-së, deklarojnë nga Partia e Re Social Demokrate (PRSD).

“ Si ka arritur që partia me borxhe më të mëdha të jetë pronare e një toke ndërtimore prej 1.224 м2 dhe si ka siguruar të marrë vulën e gjithë hapësirës, kur e dimë që ndërtesa e VMRO-së ishte vetëm disa qindra metra katror. Pasi thonë se ndërtesa e re nuk ka harxhuar as një denarë, atëherë janë të obliguar të tregojnë sa kushton toka ku është vendosur ndërtesa dhe si partia ka siguruar të holla për blerje të tokës. Për PRSD-në përgjigja është e qartë, me forcë dhe në mënyrë kriminale, siç është në stilin e kësaj qeverie”, thonë nga PRSD.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close