fbpx

Policia në kërkim të tre fëmijëve të larguar nga qendra për trajtim në Shkup

Policia e Shkupit ka kumtuar se ka filluar kërkimin për tre fëmijë të mitur për të cilët katër ditë nuk dihet se ku gjenden, që kur kanë dalë nga qendra për trajtimin e fëmijëve me probleme arsimore dhe sociale, në Shkup, transmeton Plusinfo.

Tash për tash policia deklaron se largimi i fëmijëve është paraqitur nga nëj punëtorë social. Sipas puëntorit social fëmija më i vogël është 11 vjeçar dhe më i madhi 14 vjeçar. fëmijët kanë dalë para katër ditëve në orën 20 dhe nuk janë kthyer më.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close