fbpx

Boshkovski lëshoi në mënyrë demonstrative sallën e gjykimit

Rigjykimi i rastit Rover sot në Gjykatën Penale në Shkup, Lube Boshkovski në mënyrë demonstrative ka lënë gjykimin i pakënaqur me përgjigjen e marrë nga Këshilli Gjyqësor në lidhje me kërkesën për të vendosur faktin nëse i pandehuri i parë Predrag Çubrilo është i gjallë apo i vdekur, njofton Veçer.

“Djema unë shkova , por ju më gjykoni në mungesë si Çubrilon! Jeni vendosur mbi Kushtetutën, ligjet dhe marrëveshjet ndërkombëtare“, tha Lube Boshkovski.

Këshilli Gjyqësor menjëherë ka dhënë pauzë për të vendosur nëse do të vazhdojë me procesin me apo pa praninë e Boshkovskit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close