BIK-u i shqetësuar për arrestimet, thotë “askush mbi ligjin”

Zëdhënësi i Bashkësisë Islame të Kosovës, Ahmet Sadriu, është shprehur se është i brengosur lidhur me arrestimet e imamëve.

Sadriu ka shtuar se megjithatë “askush nuk mund të jetë mbi ligjin dhe institucionet kompetente janë të lutura ta kryejnë punën e tyre”, raporton Rel.

Ahmet Sadriu ka vlerësuar se përgjegjësia për vepra penale te mundshme është vetëm individuale dhe nuk kanë të bëjnë aspak me institucionin e Bashkësisë Islame të Kosovës.

Lajme të ngjashme

Back to top button