fbpx

Në Maqedoni ka lindur fëmija i parë nga qeliza e ngrirë vezore

Në Maqedoni ka lindur fëmija i parë nga qeliza e ngrirë vezore e cila është ruajtur në një laboratori të sofistikuar në temperaturë deri -196 gradë celsius.

Kjo është një nga metodat e reja të vendosura në qendrën për fertilizim in vitro në spitalin privat Re-medika.

Fëmija i lindur është një vajzë e cila peshon 3.5 kilogram dhe sipas paralajmërimeve të grupit mjekësor ajo po zhvillohet në mënyrë të shkëlqyeshme.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close